Laat een leuk berichie achter in het gastenboek en vergeet vooral even niet je stem uit te brengen in de poll. Bedankt voor je bezoek en tot ziens
Today, there have been 18 visitors (38 hits) on this page!
verslagen

bekerwedstrijd 28-08-2008
doenrade b2-ovcs b1    1-3
Vandaag gelukkig een ander beeld dan de wedstrijd tegen de leeuw. OVCS begon sterk aan het duel en had vanaf het begin een duidelijk veldoverwicht. Er werd goed en gecontroleerd gespeeld waarbij hier en daar zelfs mooie combinaties zichtbaar waren. De ballen werden nu wel in de voeten ingespeeld. Uit een flitsende combinatie warbij de hele verdediging van doenrade uitgespeeld werd scoorde jordi de 0-1. Vlak daarna was het tom die na weederom een snelle combinatie aanval de 0-2 in de touwen knalde. Door het veldoverwicht werden de verdedigende taken even verwaarloosd waardoor plotseling de spits van doenrade allen op sjef af kon gaan en de bal fraai over hem heenspeelde 1-2. Het antwoord kwam meteen toen olivar vrij werd aangespeeld en door de verdediging slingerde en de 1-3 aantekende. Na de rust weer een sterk OVCS wat de tegenstander terugdrong. Van achteruit werd er rustig opgebouwd en we kregen nog een aantal flinke kansen.
Door het krachtsverschil wilden teveel spelers aanvallen waardoor we de ruimtes die we de eerste helft wel hadden de tweede helft zelf dichtliepen. We moeten nog leren dat juist wanneer je sterker bent dan de tegenstander je de veldposities moet blijven bespelen om zo ruimtes vrij te houden om in te duiken. Gescoord werd er officieel niet meer maar een zuiver doelpunt van olivar  ,die de bal alla bergkamp over de keeper stifte ,tellen we toch stiekem mee.

bekerwedstrijd 23-08-2008
ovcs b1 - de leeuw b1    0-4
Ondanks het feit dat we deze wedstrijd ingingen om hem winnend af te sluiten was het voor mij ook een mogelijkheid om eens te kijken hoe spelers  op bepaalde posities speelden. Helaas pakte dit niet goed uit. Over inzet  valt helemaal niets te zeggen die was er volop echter voetballend kwamen we totaal niet aan bod. Op de training zag ik mooi en gecontroleerd voetbal en in deze wedstrijd was hier niets van terug te zien. Paases kwamen niet aan , positiespel was onvoldoende, er was veel onrust in balbezit. Na de rust ging het ietsie beter maar onvoldoende om in de wedstrijd te komen. We verloren dan ook terecht met 0-4. Nu weten we zeker dat we de komende tijd een tandje moeten bijschakelen op de training wat betreft passing , positiespel,coaching.
Woensdag de tweede wedstrijd voor de beker tegen doenrade. We gaan er gewoon weer voor.
Helaas blesseerde vincent zich ook nog in deze wedstrijd en heeft nu de enkel in het gips. Van hieruit in elk geval heel veel beterschap.